PRP sajátvér ízületi kezelés, porckopás, porcpótlás, porchiány, térdfájás, teniszkönyök, íngyulladások, minilabor, sajátvér-terápia, svt, bursitis, alagút szindróma, recover injekció, PRP terápia

 

Tisztelt PRP saját-vér kezelés után érdeklődő mozgásszervi betegségben érintettek!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy 2017. októbertől minden saját-vérrel történő betegellátás betiltásra (?) került. Természetesen csak hazánkban (!) máshol, azaz mindenhol a világban annak rendje módja szerint alkalmazható.

Mélyen sajnáljuk, hogy a hozzánemértés és az anyagiasság nemcsak méltó büntetését nyerte el, hanem ennek áldozatává esett, reméljük csak átmenetileg, a hibátlan, eredményes és minden tekintetben ellenőrzött és visszaellenőrizhető PRP technológia, a Zimmer Biomet GPS III ortopédiára optimalizált Minilabor is.

Az illetékes Minisztériumi kezdeményezés természetesen a maga módján jogos alapokon nyugszik. Ahogy azt a honlapunkon, a facebook oldalainkon és egyéb blogjainkban az elmúlt évek során sok esetben napi szinten szajkóztuk, nem mindegy

milyen módon,
milyen eszközökkel ,
milyen hozzáértéssel

állítják elő a gyógyító szérumot amit igény szerint, és ez már önmagában sokat elárul: drakulaterápiának, vámpírkezelésnek vagy rendes szakmai nevén PRP sajátvérkezelésnek hívunk. Tehát vannak humán és eszköz oldali kritériumok ahhoz, hogy a PRP sajátvér eljárás hatásos és eredményes is legyen.

A minőségi eljárás hátulütője, hogy a valóban alkalmas technológia már önmagában is drága. A jó hír, hogy az csak EGYETLEN beavatkozás, ismétlés nincs. Másképp fogalmazva, bár az ára egyszerűen nem jön ki kb. 100 ezer magyar forint alatt, (+ az a fránya általános forgalmi adó, ami még 27% erre), viszont a egyszeri-kezelés egyszeri-eszközigénye miatt nem is több ennél az összegnél.
Ezzel amúgy meg nincs mit tenni, lehet rajta hümmögni, egyebek íránt csak 300 amerikai dollár, hogy mást ne mondjunk egy eredeti amerikai technológiai-termék esetében.
Természetesen erre gyorsan jöttek az okos, magyarisztáni megoldások:
nem az ortopédiára optimalizált, ezért olcsóbb és más szakami igényű eszközök bevonása, “alkamanként csak 5-10 ml vért veszünk le”… : és ez még a jobb eset,
ki tudja milyen egyéb, szó szerinti  p a c s m a g o l á s o k  másutt; majd a beteget 2-3-4 alkalommal visszahívjuk ismétlő kezelésekre. És akkor már felárért történik mindez.
Meg is lett az eredménye. Leginkább az eredménytelensége.
Látszólag (!) olcsóbb, cserébe viszont hatástalan.
Ennek a csáberőnek igen kiváló ellátóhelyek is áldozatul estek. Szakmai, esetenként emberi bánatunkra is.

A fentieknek köszönhető, és nem másnak, hogy a minőségre maradéktalanul igényes maréknyi szakember, azaz partnereink és betegeik így sajnos most nem, ill. csak feleslegesen keltett bizonytalanság mellett kaphatják meg a megfelelő ellátást.

Meglévő partnereinkkel azon dolgozunk, hogy a PRP eljárás visszakerüljön az elfogadott mozgásszervi ellátások közé. Ez orvosszakmailag természetesen megkérdőjelezhetetlenül indokolt.

Bízunk benne, hogy a rengeteg pozitív szakirodalom, az amerikai FDA és az európai CE minősítés nemcsak elegendő lesz, hanem valódi feltétel is. Így majd egyúttal elfelejthetjük a gagyi, csak a pénztárcát könnyítő és a betegeket megtévesztő kínálatot ami a jelenlegi valóban áldatlan állapotot rendbe teszi.

Tisztelettel,

www.prpkezeles.hu
Mizzen Kft. Medical Divizió
Novák Endre
ügyvezető

2017.október.26

Az aktuális lehetőségekről, ill. a fentiek pontos értelmezéséről érdeklődni az info@prpkezeles.hu emailcímen, ill. a +36 70 885 86 90 számon tudnak.

“semmi sincs egészen úgy… “

erről érdeklődni az info@prpkezeles.hu vagy a

+36 70 885 86 90 telefonszámon tudnak.

Loading...
1174896745915809