PRP sajátvér ízületi kezelés, porckopás, porcpótlás, porchiány, térdfájás, teniszkönyök, íngyulladások, minilabor, sajátvér-terápia, svt, bursitis, alagút szindróma, recover injekció, PRP terápia

Ezúton is felhívjuk a PRP Minilabor eljárás után érdeklődő betegeink megtisztelő figyelmét, hogy

az eredeti, ellenőrzött és több év eredményességet már bizonyítottan nyújtó, ezért megbízható, megnyugtató és az elvárható legmagasabb minőségű PRP kezelés ami a Minilabor, eredetiségének igazolása a képen látható sorszámozott ellenőrzőkártya átadásával történik.

A sorszám nálunk visszaellenőrizhető.

A kártya meglétét javasoljuk már a kezelési időpont egyeztetése során, azaz előre megkérdezni.

Az alábbi linken tudja ellenőrizni, mely rendelőkben kaphat garantált Minilabor PRP kezelést. Az eljárás elvégzésének módját és különösen a felhasznált anyagokat rendszeresen monitorozzuk. Más módon elvégzett kezelés kimeneteléért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális rendelőink listája, akikben megbízhat: PRP Minilaborral dolgozó rendelők

www.prpkezeles.hu

 

Tisztelt PRP saját-vér kezelés után érdeklődő mozgásszervi betegségben érintettek!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy 2017. októbertől a saját-vérrel történő betegellátás, tehát a vér gyógyító hatásmechanizmusának rég ismert elve

hazánkban egyik-napról a másikra az EMMI és az ÁNTSZ által hivatalosan vitatott, egyúttal mintegy tiltásra és üldözésre került. Vele a PRP ellátásra kidolgozott precíz orvostechnológiai cél-eszközök alkalmazása is, kivételt nem képezve.

Nyomatékosan, ismételten: kizárólag csak hazánkban, tehát Magyarországon. Azaz, mindenhol máshol a világban annak rendje módja szerint a betegek felesleges elbizonytalanítása nélkül alkalmazható az un. PRP saját vér eljárás a mozgásszervi ellátásban-gyógyításban! Akit ilyen módon, az erre megfelelő technika bevetésével kezelnek, kivétel nékül és menthetetlenül panaszmentesebbé válik, jellemzően évekre. Nem így nálunk, itt most már nem lehet.

De, miért? Tovább…

“semmi sincsen egészen úgy…” (Füst Milán) és valóban:

erről érdeklődni az info@prpkezeles.hu vagy

munkaidőben a +36 30 311 6367 telefonszámon tudnak.

Loading...
1174896745915809