PRP sajátvér ízületi kezelés, porckopás, porcpótlás, porchiány, térdfájás, teniszkönyök, íngyulladások, minilabor, sajátvér-terápia, svt, bursitis, alagút szindróma, recover injekció, PRP terápia

 

Tisztelt PRP saját-vér kezelés után érdeklődő mozgásszervi betegségben érintettek!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy 2017. októbertől minden saját-vérrel történő betegellátás betiltásra (?) került. Természetesen csak hazánkban (!) máshol, azaz mindenhol a világban annak rendje módja szerint alkalmazható.

Mélyen sajnáljuk, hogy a hozzánemértés és az anyagiasság nemcsak méltó büntetését nyerte el, hanem ennek áldozatává esett, reméljük csak átmenetileg, a hibátlan, eredményes és minden tekintetben ellenőrzött és visszaellenőrizhető PRP technológia, a Zimmer Biomet GPS III ortopédiára optimalizált Minilabor is.

Az illetékes Minisztériumi döntés természetesen a maga módján jogos alapokon nyugszik. Ahogy azt a honlapunkon, a facebook oldalainkon és egyéb blogjainkban az elmúlt évek során sok esetben napi szinten szajkóztuk, nem mindegy

milyen módon,
milyen eszközökkel ,
milyen hozzáértéssel

állítják elő a gyógyító szérumot amit igény szerint, és ez már önmagában sokat elárul: drakulaterápiának, vámpírkezelésnek vagy rendes szakmai nevén PRP sajátvérkezelésnek hívunk.

A minőségi eljárás hátulütője, hogy a valóban alkalmas technológia már önmagában is drága. De csak EGYETLEN beavatkozás, ismétlés nincs. Másképp fogalmazva az ára egyszerűen nem jön ki kb. 100 ezer magyar forint alatt. (+ az a fránya általános forgalmi adó, ami még 27% erre). Viszont nem is több ennél az összegnél.
Ezzel nincs mit tenni, lehet rajta hümmögni, amúgy csak 300 amerikai dollár, hogy mást ne mondjunk.
Természetesen jöttek az okos, magyarisztáni megoldások:
nem az ortopédiára optimalizált plasztikai sebészeti eszközök bevonása, “alkamanként csak 5-10-20 ml vért veszünk le”… : és ez még a jobb eset,
ki tudja milyen egyéb, szó szerinti  p a c s m a g o l á s o k  másutt; majd a beteget 2-3-4 alkalommal visszahívjuk ismétlő kezelésekre. Akkor már felárért. Naná!
Meg is lett az eredménye. Leginkább az eredménytelensége.
Látszólag (!) olcsóbb lett, cserébe viszont hatástalannak bizonyult.
Ennek a csáberőnek igen kiváló ellátóhelyek is áldozatul estek. Szakmai, esetenként emberi bánatunkra is.

A fentieknek köszönhető, és nem másnak, hogy a minőségre maradéktalanul igényes maréknyi szakember, azaz partnereink és betegeik így sajnos most nem kaphatják meg a megfelelő ellátást.

Meglévő partnereinkkel azon dolgozunk, hogy a PRP eljárás visszakerüljön az elfogadott mozgásszervi ellátások közé. Ez orvosszakmailag természetesen megkérdőjelezhetetlenül indokolt.

Bízunk benne, hogy a rengeteg pozitív szakirodalom, az amerikai FDA és az európai CE minősítés nemcsak elegendő lesz, hanem valódi feltétel is. Így majd egyúttal elfelejthetjük a gagyi, csak a pénztárcát könnyítő és a betegeket megtévesztő kínálatot ami a jelenlegi valóban áldatlan állapotot rendbe teszi.

Tisztelettel,

www.prpkezeles.hu
Mizzen Kft. Medical Divizió
Novák Endre
ügyvezető

2017.október.26

Az aktuális lehetőségekről, ill. a fentiek pontos értelmezéséről érdeklődni az info@prpkezeles.hu emailcímen, ill. a +36 70 885 86 90 számon tudnak.

“semmi sincs egészen úgy… “

erről érdeklődni az info@prpkezeles.hu vagy a

+36 70 885 86 90 telefonszámon tudnak.

Loading...
1174896745915809